sreda, 22. junij 2011

THE ZADNJI!

Živo žabo sem prebavila – izpit iz poslovnih financ je narejen! Moj THE ZADNJI izpit je opravljen. V šestih letih študija na dveh fakultetah sem naredila vse skupaj tam okoli 70 izpitov … in končno … ta je bil zadnji, zadnji, zadnji. Res sem neizmerno srečna, še posebej zato, ker ta izpit ni bil kr en povprečen izpit. Meni je bil najtežji od vseh skupaj (zato verjetno je tudi ostal za konec). Včeraj sem ga opravljala že v tretje in saj veste, kako pravijo: »V tretje gre rado!« Res je, tokrat je šlo, samo ne s srečo ali s čim drugim. Učila sem se 3 tedne, kar je precej ogromno več od mojega povprečja.

Tale zadnja (v bistvu predzadnja, diploma je zadnja) ocena v indeksu mi je polepšala dan. Pa še devetka je bila za povrh in zaslužila sem si jo!

Tole je moj dan in nič me ne ustavi. Sem polna energije in naslednja žabica, ki me čaka je diploma. Zadnje 3 tedne je stala zapostavljena v kotu (zaradi izpita kakopak), sedaj pa že v nizkem štartu za začetek oz. nadaljevanje pisanja.


Še prej pa malo zasluženega oddiha … sicer ne grem na dopust, ampak na kratko potovanjce. To dvoje strogo ločujem, saj je dopust za moje pojme eno samo lenarjenje, jaz pa grem naokoli pohajkovat po Düsseldorfu in Kölnu. Kdor me pozna, ve, da je pohajkovanje z mano kar precej naporna reč.


Pa še nekaj: Morda sedajle poslovnih financ nič več ne sovražim tako zelo močno :)

Grem naprej - Nemčija, prihajam!

2 komentarja:

  1. Super! Čestitam!

    Uživaj v Nemčiji. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Živjo Bata! Najprej hvala za čestitke. Sama tvoj blog redno spremljam že od lanskega leta, ko sem ga našla čisto po naključju in moram reči, da si bila prav ti oz. tvoj blog eden od povodov, da sem tudi sama pričela s pisanjem. Sicer ne pišem tako pogosto, dobro in zanimivo kot ti, pa vendar upam, da se nekega dne približam temu :)
    Veš, da sem v Nemčiji zares uživala. Ne samo v turističnih atrakcijah, ampak predvsem v spoznavanju novih ljudi, ki so me naučili marsikaj novega, predvsem pa to, da še obstajajo dobri ljudje, ki so pripravljeni pomagati in sprejeti ljudi odprtih rok. Takih izkušenj s potovanj nimam, zato je bilo še toliko bolje.
    Pozdrav v Kairo (iz trenutno nič kaj sončne in tople Slovenije)!

    OdgovoriIzbriši