ponedeljek, 26. september 2011

CALIFORNIA, HERE WE COME ...

Tik pred odhodom. Kovček je napolnjen, vendar ne tako kot po navadi, ko skoraj poka po šivih. Tokrat bo več manevrskega prostora za nazaj grede, ko se bo denarnica pošteno izpraznila, količina prtljage pa dan za dnem povečevala na račun spominkov, darilc in kakšnih pametnih nakupov (zase).

Kovček tehta dobrih 18 kilogramov, ruzak pa tam okoli 5 kg. Zgornje meje 23-ih kg tako nisem presegla. Mislim, da imam vse. Kot vedno lahko le upam, da nisem česa pozabila. Bo že, bom pa MkGajver.  


Imam še par uric pred odhodom. Ob 2h zjutraj moram biti v Ljubljani, kjer nas čaka avtobus za Salzburg. Ob 9h zjutraj imamo let za Düsseldorf. Kakšno naključje – ravno letos sem obiskala to obrensko mestece, vendar takrat nisem letela na glavno düsseldorfsko letališče, ampak na Wezze (beri WC). Ob 13.25 letimo dalje za San Francisco. Let bo trajal okoli 12 ur. Don't worry – imam križanke in mp3 predvajalnik.

V San Francisco bomo prispeli v torek ob 15.45 po lokalnem času in okoli 00.45 po slovenskem času (to bo že sreda).

To je to, za zdaj. Še en sendvič si pripravim, ker vem, da bom do jutra že lačna … CALIFORNIA, here we come ...


1 komentar:

  1. cakam, pa cakam, pa cakam, pa se kr ni bloga :D haha, sej, kr uzem si cs, pa bomo mi bral :) pozdraucki iz slovenije!

    OdgovoriIzbriši